Nieuwste smartphone of op vakantie, wat kies jij?

strand vakantie of telefoon

Wat kies jij, het nieuwste model smartphone of een mooie strandvakantie?

Het is heel normaal dat je graag het nieuwste van het nieuwste wilt hebben, zeker als het gaat om een smartphone. Voor sommige mensen is het hebben van het laatste model een statussymbool. Anderen willen het nieuwste omdat ze altijd zo snel mogelijk van hun telefoon gebruik willen maken.

Als je er dagelijks mee bezit bent, is het niet zo vreemd dat je dit wilt. Toch is het goed om er eens over na te denken, want door altijd de nieuwste telefoon te hebben zorg je voor veel kosten. Deze kosten lijken misschien niet zo hoog, maar kunnen flink oplopen. Zeker wanneer je het vergelijkt met een sim only abonnement, waar je alleen voor het abonnement zelf betaald.

Een vergelijking

Laten we eens een klein rekensommetje maken: Stel dat je de nieuwste iPhone in je bezit wilt hebben in combinatie met een abonnement betaal je dan per maand minimaal zo’n €50,- per maand. Op zich niet een heel hoog bedrag zou je misschien zeggen. Dat klopt natuurlijk ook wel, maar we nu datzelfde abonnement eens bekijken ZONDER telefoon erbij.

Dan betaal je nog ongeveer €15,- , een verschil van €35,- per maand. Per jaar is dat €420! Daarvan kun je een redelijke vakantie boeken en een weekje genieten, oké misschien moet er nog wat extra geld bij maar het begin is er in ieder geval. Het is dus een flinke concessie die je maakt als je altijd voor het laatste nieuwe model kiest. Er is natuurlijk niets mis mee, maar weet waar je voor betaald! Veel mensen zijn zich er namelijk helemaal niet van bewust.

Als je eens wilt kijken wat een sim only kost en hoeveel je kunt besparen, bezoek dan de website: https://www.simonlyonbeperktinternet.com/